ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΈΛΗΣ

«Παίξαμε τρομερό ποδόσφαιρο απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στάθηκε στην χαρά που πήρε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, με τη νίκη στο ντέρμπι.

«Παίξαμε τρομερό ποδόσφαιρο απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός για φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Real News»:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Κάναμε σπουδαία προσπάθεια, αποδώσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής και για να γίνει αυτό ήθελε πάθος και ψυχή από όλους. Με τέτοιες νίκες παίρνεις δυνάμεις για τη συνέχεια, που αναμένεται εξίσου απαιτητική και δύσκολη».

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Το έχουμε ξαναπεί, στόχος πλέον είναι η πρωτιά στα πλέι οφ και το Κύπελλο. Ήταν μεγάλη η νίκη επί του Ολυμπιακού, αποτέλεσμα που μας δίνει ώθηση να εξακολουθήσουμε να παλεύουμε ακόμη πιο σκληρά και αφοσιωμένοι πάντοτε στους στόχους μας»

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ σημαντικό που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και θα επιχειρήσουμε να πράξουμε το ίδιο στη συνέχεια. Η βοήθεια των οπαδών μας ήταν μοναδική και τους θέλουμε πάντοτε στο πλευρό μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...