ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Θέλει μεγάλη προσοχή η ΑΕΚ»

Ο νεαρός φόργουορντ του «τριφυλλιού» χαρακτήρισε την αυριανή (26/3) αναμέτρηση με την ΑΕΚ ως ένα παιχνίδι που απαιτεί μεγάλη προσοχή από πλευράς Παναθηναϊκού.

Χαραλαμπόπουλος: «Θέλει μεγάλη προσοχή η ΑΕΚ»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

«Η ομάδα έδειξε την αντίδραση που λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ. Κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού παίξαμε όπως έπρεπε ακολουθώντας κατά γράμμα το πλάνο μας.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εξαιρετική παρουσία σε άμυνα και επίθεση. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλό μας να κάνει το παιχνίδι του, περιορίζοντας τα ατού του, ενώ στην επίθεση κάναμε ο,τι χρειαζόταν παρότι δεν ήμασταν ιδιαίτερα εύστοχοι και δη έξω από τη γραμμή των 6,75μ.

Ήταν ένα εντός έδρας ματς και έπρεπε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε και τα καταφέραμε με τον τρόπο που θέλαμε.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Σε λιγότερες από 48 ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλατά είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη σταθερότητα ειδικά στο πρωτάθλημα. Είναι ένα ματς που απαιτεί μεγάλη προσοχή καθώς η ΑΕΚ διαθέτει πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες.

Βαθμολογικά είμαστε στην ίδια θέση και είναι δεδομένο πως θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος ώστε με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη.

Όταν περάσει αυτός ο αγώνας θα έχουμε τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με το εξίσου σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα,

Βασίλης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...