ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ

«Έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο του Παναθηναϊκού ο Τσίπρας»

Ο Τάκης Μπαλτάκος δεν παρέλειψε να σχολιάσει, σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ, όσα γίνονται σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

«Έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο του Παναθηναϊκού ο Τσίπρας»

Αναλυτικά όσα είπε για το γηπεδικό στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά»:

«Το γήπεδο πάει πολύ καλά. Ο Τσίπρας έχει πάει στο δέκατο γυμνάσιο που είναι δίπλα στο γήπεδο, όπως και εγώ. Εκεί ήταν και ο Λαφαζάνης. Έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο ο Τσίπρας. Είναι Παναθηναϊκός ο Τσίπρας, ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης είναι Ολυμπιακού (με χιούμορ). Πάει καλά το θέμα του γηπέδου. Με το γήπεδο ασχολείται ο γιός μου που είναι πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και αυτός έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό.

Αυτός έχει τις συζητήσεις με την Κυβέρνηση. Η άποψή μου είναι ότι θα πάει πολύ καλά το θέμα επειδή η Κυβέρνηση το επιθυμεί, ο Παναθηναϊκός βεβαίως το επιθυμεί. Η Alpha Bank που είναι μπλεγμένη με τον Βοτανικό και θέλει να απεμπλακεί και να βοηθήσει για το νέο γήπεδο. Άρα νομίζω ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες τώρα για να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού»!

Δεν έκανε ντρίμπλες, ούτε τσαλιμάκια: Ο «σκύλος» που λάτρευαν οι οπαδοί του ΠΑΟ έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο
Δεν έκανε ντρίμπλες, ούτε τσαλιμάκια: Ο «σκύλος» που λάτρευαν οι οπαδοί του ΠΑΟ έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο 10.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...