ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον εσύ ΜVP!

Ο Αμερικανός πραγματοποίησε κόντρα στην ΑΕΚ μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα.

Σίνγκλετον εσύ ΜVP!

Σε ένα παιχνίδι το οποίο, ήταν ακατάλληλο για… καρδιακούς, και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, από τις εξέδρες αλλά και τους τηλεοπτικούς δέκτες για… 50 λεπτά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεπεράσει «αλώβητος», μετά πολλών κόπων και βασάνων το «εμπόδιο» της ΑΕΚ.

Αρκετοί καλαθοσφαιριστές των «πρασίνων» είχαν να επιδείξουν αρκετές αξιοσημείωτες στιγμές κατά τη διάρκεια του αποψινού «θρίλερ», όπως ο Γιάννης Μπουρούσης που κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη περίοδο, ή ο Νικ Καλάθης που έστειλε το ματς στη δεύτερη παράταση, σώζοντας την ομάδα από σίγουρη ήττα, σε μία επανάληψη του σκηνικού της Βαμβέργης.

Όμως, ο τίτλος του «πράσινου» MVP πηγαίνει… συστημένος στον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος τελείωσε το ματς με 22 πόντους, 16 (!) ριμπάουντ και 3 ασίστ. Κυριάρχησε στο καλάθι της ΑΕΚ, ενώ «σκέπασε» σε πολλές περιπτώσεις το αντίστοιχο της ομάδας του. Ο Σίνγκλετον, απέδειξε για ακόμη μία φορά την… βιονική φύση του, αλλά και το «τζακποτ» που πέτυχε ο Παναθηναϊκός αποκτώντας τον, το περασμένο καλοκαίρι.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.