ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS (19:00,COSMOTESPORT 4, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Συγκεντρωμένος για τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ και μοναδικό στόχο έχει τη νίκη, στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Basket League.

Συγκεντρωμένος για τη νίκη!

Οι πράσινοι μετά το διπλό στη Μπασκόνια, αντιμετωπίζουν σήμερα την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και πάει στο σημερινό ντέρμπι χωρίς προβλήματα. Ο Παναθηναϊκός Superfoods βλέπει τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ ως μία πρόβα τζενεράλε, για την δύσκολη … αποστολή της Παρασκευής απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι πράσινοι θέλουν να μπουν δυνατά από την αρχή, ώστε να μην επιτρέψουν στην ΑΕΚ, να …κυνηγήσει τίποτα. Το μυαλό όλων στο πράσινο στρατόπεδο είναι στην σημερινή αναμέτρηση, καθώς είναι ένα ντέρμπι που θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν.

Όπως και να χει ο Παναθηναϊκός σήμερα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για να μην… μπει σε μπελάδες.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.735 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...