ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΣΚΟΥΑΛ

«Χαρούμενοι για τη νίκη, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ»

Ο Καταλανός προπονητής, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την έκβαση της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, απονέμοντας τα εύσημα στους γηπεδούχους για την εμφάνισή τους, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Χαρούμενοι για τη νίκη, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασκουάλ στην συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ: «Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ την ΑΕΚ και τους προπονητές τους για μία εκπληκτική προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση. Παντως, παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πάρα πολύ καλό μπάσκετ σήμερα. Είναι δύο κομμάτια που έπρεπε να έχουμε διαχειριστεί. Η πρώτη είναι το προβάδισμα που πήραμε στο πρώτο δεκάλεπτο και επίσης υπήρχε κι ένα διάστημα λίγο πριν τελειώσει το ματς, που δεν κρατήσαμε τη διαφορά. Είμαστε όμως χαρούμενοι γι’ αυτή τη νίκη που μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε την 1η θέση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ: «Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Θέλω να προετοιμάσουμε το ματς με την ΤΣΣΚΑ όσο καλύτερα γίνεται και να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Θα πρέπει να παίξουμε σχεδόν τέλεια»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...