ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον: «Είμαι έτοιμος… στον μέγιστο βαθμό»

Ο Κρίς Σίνγκλετον αναδείχθηκε MVP της 23ης αγωνιστικής για τα κατορθώματά του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Σίνγκλετον: «Είμαι έτοιμος... στον μέγιστο βαθμό»

Ο Αμμερικανός πάουερ φόργουορντ συγκέντρωσε 37 βαθμούς στο ράνκινγκ (22 πόντοι με 5/8 βολές, 4/9 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 16 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ένα κόψιμο, ένα κόψιμο εις βάρος, 7 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εις βάρος, 2 κλεψίματα, ένα λάθος σε 38’ συμμετοχής).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP για δεύτερη αγωνιστική την φετινή σεζόν σε συνδυασμό με τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της ΑΕΚ στην δεύτερη παράταση;

«Αποτελεί πάντοτε ένα επίτευγμα που να αναδεικνύεσαι MVP, αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνει χωρίς να έχω τη βοήθεια των συμπαικτών, των προπονητών αλλά και των οπαδών μας. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και να διατηρηθούμε σε καλό ρυθμό».

– Η σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι έτοιμος για τις προκλήσεις που τον περιμένουν στην STOIXIMAN.GR Basket League και την Ευρωλίγκα;

«Είμαι τόσο έτοιμος όσο εγώ μπορώ να είμαι. Στον μέγιστο βαθμό δηλαδή. Έχουμε ακόμη πέντε αγώνες μπροστά μας, δύο για την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας και τρία για αυτή του πρωταθλήματος και πρέπει να τελειώσουμε δυναμικά, ειδικά για τη θέση μας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να πάρουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη θέση, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πιστεύω ότι η ομάδα μας μπορεί ακόμα να ανέβει ένα ακόμη επίπεδο στο μπάσκετ που παίζει».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Έχεις μια σχεδόν ολοκληρωμένη εικόνα για την STOIXIMAN.GR Basket League. Ποια είναι η άποψη σου για το ελληνικό πρωτάθλημα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που έχεις αγωνιστεί στην καριέρα σου;

«Έχω αγωνιστεί σε όλο τον κόσμο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα κάθε παιχνίδι, ειδικά εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα κλειστό και ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχουν εύκολες νίκες. Θα πρέπει σε κάθε αγώνα να τα δίνουμε όλα χωρίς υπολογίζουμε το όνομα που γράφει η φανέλα της κάθε ομάδας. Πάμε πράσινοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...