ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Βόλεϊ: Το πρόγραμμα των πλέι οφ

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αναμετρήσεων για την πρώτη φάση των πλέι οφ της Volley League Ανδρών. Δείτε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού.

Βόλεϊ: Το πρόγραμμα των πλέι οφ

Το πρώτο «εμπόδιο» των «πρασίνων» στα πλέι οφ είναι ο αξιόμαχος Φοίνικας Σύρου, ομάδα την οποία το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, έχοντας ως στόχο τις δύο νίκες που δίνουν την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 30 Μαρτίου στις 18:30, ενώ το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 3 Απριλίου. Εάν πάλι χρειαστεί τρίτος αγώνας για την ανάδειξη της ομάδας η οποία θα προκριθεί στην επόμενη φάση, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου.

Γυμναστήριο Πανελληνίου 18.30: Παναθηναϊκός – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Διαιτητές: Γεωργουλέας, Βουδούρης. Παρατηρητής: Ρουσάκης. Επόπτες: Πικραμένος, Παπαχατζής. Γραμματεία: Παπασηφάκη.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο νικητής του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο νικητή από το ζευγάρι ΠΑΟΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...