ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με το μυαλό στη Μαδρίτη…

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ, ωστόσο θα έχει τα... αυτιά του ανοικτά, για το τι θα γίνεται στη Μαδρίτη, στο Ρεάλ-Φενέρ.

Με το μυαλό στη Μαδρίτη...

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, δυστυχώς δεν έχει στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας, εξαρτάται άμεσα από τα αποτελέσματα της Φενέρ, αλλά και κατ’ επέκταση των ομάδων που βρίσκονται από κάτω του (Μπασκόνια, Εφές, Ερυθρός Αστέρας).

Συνεπώς την Παρασκευή το βράδυ θα έχει το… νου του και στην Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ θα υποδεχτεί τη Φενέρ, με το “τριφύλλι” να θέλει νίκη των γηπεδούχων, προκειμένου να προσπεράσει την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αυτό μπορεί να συμβεί με δύο τρόπους, με την προϋπόθεση πως η Φενέρ θα ηττηθεί σε κάθε περίπτωση.

Με νίκη του ο Παναθηναϊκός, προσπερνά τη Φενέρ, ή με ήττα του, παράλληλα με νίκη της Μπασκόνια επί της Γαλατά, όπου προκύπτει τριπλή ισοβαθμία, με την ομάδα του Πασκουάλ να είναι 4η, την Μπασκόνια 5η και την Φενέρ 6η.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.692 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς του ΟΑΚΑ αρχίζει στις 21:45, ενώ αυτό στη Μαδρίτη στις 22:00, ενώ δύο ώρες πριν (20:00), θα γίνει το τζάμπολ στο Γαλατάσαραι-Μπασκόνια. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το βράδυ της Παρασκευής, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...