ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στο One Team – Basketball is Everywhere (Pics)

Ο διευθυντής Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Φραγκίσκος Αλβέρτης, βρέθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωλίγκας, «One Team» - Basketball is Everywhere.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στο One Team - Basketball is Everywhere (Pics)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συμμετείχε για 3η συνεχή σεζόν στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» – Basketball is Everywhere, πραγματοποιώντας επισκέψεις στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, εκπροσωπούμενη αυτή τη φορά από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Ο «Φράγκι», συνομίλησε με τα παιδιά, τους μίλησε για τις αρχές που πρεσβεύει ο αθλητισμός, την ευγενή άμιλλα αλλά και το ευ αγωνίζεσθαι, ενώ έπαιξε και μπάσκετ μαζί τους, μαθαίνοντάς τους, τα μυστικά του σουτ, κάτι στο οποίο ήταν εξπέρ!

Αναλυτικά:

«Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συμμετέχει ενεργά στο  πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» – Basketball is Everywhere, πραγματοποιώντας επισκέψεις στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/3) ο διευθυντής Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Φραγκίσκος Αλβέρτης, βρέθηκε στην Κόρινθο καισυνομίλησε για αρκετή ώρα με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18 ετών) του Καταστήματος οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους που συναντήθηκαν με μία τεράστια προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ. Ο κ. Αλβέρτης τους μίλησε για τις αρχές που πρεσβεύει ο αθλητισμός, όπως είναι η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι, καθώς και για την αξία του να τις ακολουθούν στη ζωή τους.

Ο ενθουσιασμός των παιδιών έγινε ακόμη μεγαλύτερος όταν ο διευθυντής Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods έπαιξε μαζί τους μπάσκετ και τους δίδαξε τα μυστικά του σουτ. Γενικότερα, οι νεαροί κρατούμενοι συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα κι ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δήλωσε: «Με μεγάλη ευχαρίστηση συμμετείχα στο πρόγραμμα Basketball is Everywhere και την πρωτοβουλία της ΚΑΕ, επισκεπτόμενος το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου. Πρόκειται  πράγματι για μια εξαιρετική ιδέα. Παίζοντας μπάσκετ και συζητώντας με τα παιδιά για διάφορα θέματα τους δίνουμε έμπνευση, ελπίδα και δύναμη να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τις στις οποίες έχουν εμπλακεί και να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις μεγαλώνοντας.

Το βασικότερο για τη ζωή είναι να σκεφτόμαστε τι κάνουμε πριν το κάνουμε ώστε να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση. Θεωρώ πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα πέραν από τα παιδιά βοηθά και εμάς τους ίδιους να αλλάξουμε, να σκεφτόμαστε πολλά θέματα πιο βαθιά και να  γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».

image (1)
image (2)
image (3)
image (4)
image

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.