ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΣΑΠ υπέρ Ταυλαρίδη για τη διαμάχη με Παναθηναϊκό

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, εξέδωσε ανακοίνωση... στήριξης στον Στάθη Ταυλαρίδη, αναφορικά με τη διαμάχη του με τον Παναθηναϊκό.

ΠΣΑΠ υπέρ Ταυλαρίδη για τη διαμάχη με Παναθηναϊκό

Αναλυτικά:

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έγινε δέκτης διαμαρτυρίας του μέλους του Στάθη Ταυλαρίδη, αναφορικά με την διαδικασία δημοσίευσης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφόρων της ΕΠΟ που του επιδικάζει δεδουλευμένες αποδοχές αλλά και αποζημίωση για τη λύση του συμβολαίου του με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Συγκεκριμένα, το θέμα έχει ως εξής:

Η απόφαση της υπόθεσης του συναδέλφου μας (Α΄ ΕΕΟΔ 114/2017), δημοσιεύθηκε σαν «διατακτικό» (τα πορίσματά της δηλαδή) στις 25-1-2017.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια το σκεπτικό της δημοσιεύθηκε, σωστά, με την ίδια ημερομηνία (25-1-2017).

Όμως, και εδώ είναι το πρόβλημα, ακολούθησε μία – φερόμενη ως «ορθή» – επανάληψη της δημοσίευσης, με ημερομηνία 22-3-2017.

 Αυτό έχει ως συνέπεια να δημιουργείται σύγχυση ως προς νομικά ζητήματα, που ενδέχεται να βλάψουν τα συμφέροντα του.

Σημειώνεται ότι, αντιθέτως με την συνήθη πρακτική, δεν έχει ακόμα κοινοποιηθεί στον ΠΣΑΠ η «ορθή» επανάληψη.

Το τελευταίο αυτό περιστατικό έρχεται σε συνέχεια σωρείας άλλων, του τελευταίου καιρού, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τα εργασιακά δικαιώματα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα.

Ο ΠΣΑΠ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του και ζητά από την ΠΔΕ ΕΠΟ συγκεκριμένες και άμεσες απαντήσεις και πρωτοβουλίες.

Για τα περιστατικά αυτά μάλιστα, τα οποία έχουν «ονοματεπώνυμο», ο ΠΣΑΠ έχει ήδη ζητήσει, εγκαίρως, τον διορισμό εν ενέργεια Δικαστή στη θέση του Προέδρου της παραπάνω Επιτροπής, με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ στις 2-3-2017”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...