ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΕΙ ΣΙ ΡΙΒΕΡΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Δεν φοβόμαστε κανέναν στην έδρα μας»

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods κόντρα στη ΤΣΣΚΑ με 85-80 στη παράταση, την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Μακάμπι.

«Δεν φοβόμαστε κανέναν στην έδρα μας»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods έδωσε σημαντικές επιθετικές λύσεις όταν η ομάδα το χρειαζόταν και βοήθησε καθοριστικά ώστε το τριφύλλι να πάρει μια ακόμη νίκη (85-80) σημειώνοντας 17 πόντους με 3/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/2 ελεύθερες βολές ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

Ο Κέι Σι Ρίβερς, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την σημαντική νίκη επί της ΤΣΣΚΑ η οποία έφερε τους «πράσινους» σε θέση ισχύος όσον αφορά την υπόθεση «πλεονέκτημα έδρας», για την δυναμική παρουσία του κόσμου αλλά και το επερχόμενο ματς με τη Μακάμπι, με το οποίο «πέφτει» η «αυλαία» της regular season της Ευρωλίγκας.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr:

Ακόμη μια δύσκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά κόντρα στη ΤΣΣΚΑ…

Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα και τα δώσαμε όλα στο παρκέ, αλλά το σημαντικότερο ήταν πως ήμασταν ένα. Μια ομάδα. Πήραμε την ενέργεια και τη δύναμη από τους οπαδούς μας και ήμασταν υπομονετικοί στην επίθεση προς το τέλος και επίσης πολύ πιστοί στην αμυντική τακτική μας και αυτό αποδείχθηκε ως σωστή κίνηση για να πάρουμε τη νίκη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.789 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού φάνηκε να το έχεις «πάρει προσωπικά» κυρίως όταν πανηγύρισες έξαλλα το καθοριστικό τρίποντο στην παράταση.

Τι εννοείς; Δεν τρελάθηκα μόνο τώρα, αλλά και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (γέλια)! Ήταν το τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι για τη κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη 4η θέση αλλά και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. ‘Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα και πολύ εχθρική για την ΤΣΣΚΑ το παιχνίδι δύσκολο για τους αντιπάλους μας, όπως και για κάθε αντίπαλο στην έδρα μας έτσι όπως το θέλουμε και εμείς.

Θέλαμε να ανταποδώσουμε αυτή την ατμόσφαιρα με αυτή τη νίκη, πλέον κοιτάμε μπροστά και στα επερχόμενα παιχνίδια των πλέι οφ. Έπρεπε να προστατέψουμε την έδρα μας στο τελευταίο παιχνίδι μας στο ΟΑΚΑ και αυτό κάναμε σε όλη τη σεζόν μέχρι τώρα, έχουμε μόλις μια ήττα και αυτό οφείλεται στον έκτο παίκτη που έχουμε στην ομάδα, τους οπαδούς μας. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξή τους. Πλέον με το πλεονέκτημα έδρας δεν πρόκειται να έχετε κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε αντίπαλο βρεθείτε αντιμέτωποι; Θα είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Ποτέ δεν φοβόμαστε κανένα παιχνίδι στην έδρα μας. Ζούμε για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο ΟΑΚΑ, είμαστε αρκετοί Αμερικανοί παίκτες και έχουμε ζήσει ανάλογες στιγμές στο κολλεγιακό μπάσκετ που παίζαμε. Λατρεύουμε την παθιασμένη «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας.

Με μόλις μία ήττα στα εντός έδρας παιχνίδια κάνει ευκολότερο το έργο του Παναθηναϊκού το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ;

Πλέον τα πλέι οφ είναι διαφορετική περίπτωση από τη κανονική περίοδο. Μπορούμε να μιλάμε για ρεκόρ που έχουν οι ομάδες και τα όσα έχουν καταφέρει έως τώρα, αλλά στα πλέι οφ είναι διαφορετικά. Είναι οκτώ ομάδες που παλεύουν για 4 θέσεις. Οπότε δεν κοιτάω ποιος έπαιξε καλά εντός ή εκτός έδρας φέτος, το θέμα είναι ποιος το θέλει περισσότερο, ποιος θα κάνει το κάτι παραπάνω για τη νίκη.

Τι ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό;

Η έξτρα προσπάθεια. Η τακτική μας στο τέλος του αγώνα, το ότι το κάναμε δύσκολο για τον ΝτεΚολό και Τεόντοσιτς να κάνουν το παιχνίδι τους, να μην τους δώσουμε ελεύθερα σουτ, κατάφεραν πετύχουν μερικά ωστόσο κάναμε καλή δουλειά και στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού τους «κλειδώσαμε».

Ο Παναθηναϊκός μετρά 4 συνεχόμενες νίκες πλέον και απομένει ένας ακόμη αγώνας εκτός έδρας κόντρα στη Μακάμπι μπορεί να κάνει ακόμη μια νίκη και να κλειδώσει τη 4η θέση;

Θα δώσουμε ότι έχουμε σε αυτό το παιχνίδι και αυτός είναι ο μόνος μας στόχος, να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση όπως στο εκτός έδρας ματς με τη Μπασκόνια και να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα και να παίζουμε συλλογικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...