ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη Τύπου

Πασκουάλ: “Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε”

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στη βελτίωση που έχει ο Παναθηναϊκός Superfoods στο παιχνίδι του, τονίζοντας πως σε αυτό το σημείο της σεζόν η ομάδα του πρέπει να είναι πιο προσεκτική για να μη χάσει ότι έχει χτίσει μέχρι τώρα.

Πασκουάλ:

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ:

«Πιστεύω ήμασταν σοβαροί, μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αποκτήσαμε γρήγορα μια διαφορά και προσπαθήσαμε να μοιράσουμε το χρόνο στους παίκτες. Από αύριο σκεφτόμαστε την Μακάμπι».

Για το πόσο δύσκολο είναι να παίζεις καλά επί 40 λεπτά, μετά το δύσκολο ματς με την ΤΣΣΚΑ:

«Οι παίκτες και το σταφ έχουμε πλήρη συνείδηση για το τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε. Το να παίζεις με ένταση και με συγκέντρωση, είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε συνέχεια.

Όπως σας είχα πει και παλιότερα, υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι αν κάνεις κάτι καλά για 21 μέρες συνεχόμενα, τότε γίνεται συνήθεια και κάποια στιγμή, γίνεται από μόνο του. Τώρα είμαστε καλά, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην χάσουμε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν αισθάνεται καλύτερα η ομάδα του στο παρκέ και αν έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση:

«Είναι αλήθεια πως στα Τρίκαλα δεν παίξαμε καλά για διάφορους λόγους. Χωρίς να το λέω ως δικαιολογία, θυμάμαι πως έκανε πάρα πολύ κρύο. Επίσης είναι αλήθεια πως τώρα κάνουμε καλύτερα και πιο εύκολα, έχουμε αποκτήσει συνήθειες, τόσο σε άμυνα και επίθεση. Εκτελούμε πιο γρήγορα, είμαστε πιο σίγουροι, για να φτιάξουμε ομάδα χρειάζεται χρόνος, αλλά γινόμαστε καλύτεροι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...