ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Μπορεί το διπλό η Βιγιαρεάλ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Μπορεί το διπλό η Βιγιαρεάλ

Ένα μικρό… Σάββατο είναι η σημερινή Τρίτη, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης. Η δράση εντοπίζεται σε Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε και στην Ολλανδία. Πριν περάσουμε στις σημερινές προτάσεις, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Με κάλυψη η Βιγιαρεάλ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μπέτις – Βιγιαρεάλ, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.06. Η Βιγιαρεάλ είναι μια ομάδα με σαφώς υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, βρίσκεται στην 6η θέση της Α’ Ισπανίας με 48 πόντους, παλεύει για την 5η θέση, απ’ όπου απέχει 1 πόντο. Έρχεται απ’ την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 2-3 απ’ την Εϊμπάρ, αποτέλεσμα που ήρθε να προστεθεί στο εκτός έδρας 1-0 απ’ τη Λας Πάλμας πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας η Βιγιαρεάλ έχει αποδείξει την αξία της, κέρδισε στις 3/4 τελευταίες εξόδους της, σήμερα πηγαίνει στην έδρα της Μπέτις, που δεν αποτελεί φόβητρο. Οι γηπεδούχοι έρχονται από εκτός έδρας ήττα 2-1 απ’ την Εσπανιόλ, έχουν προβάδισμα αναφορικά με την παραμονή, καθότι είναι στο +9 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Θεωρούμε ότι η Βιγιαρεάλ έχει προβάδισμα σήμερα.

Άσσος για Βερόνα

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Βερόνα – Σπέτσια, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.83. Ξεκάθαρο φαβορί έχει η εν λόγω αναμέτρηση, καθώς οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και διαθέτουν ομάδα με περισσότερη ποιότητα. Βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 58 πόντους, στο -3 απ’ την πρωτοπόρο Φροζινόνε, σήμερα θέλουν «τρίποντο» για να την «πιάσουν» στην κορυφή. Έρχονται απ’ το εκτός έδρας 0-2 επί της Τραπάνι, την πρώτη νίκη έπειτα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, δεν έχουν εκμεταλλευτεί όσο θα ήθελαν την έδρα τους. Απ’ την άλλη, η Σπέτσια είναι στη μέση της βαθμολογίας με 45 πόντους, έρχεται από δύο σερί ήττες, πήρε μόλις έναν πόντο στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Επιλέγουμε τον άσσο.

Δε χάνει η Ακίσασπορ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ακίσασπορ – Μπασακσεχίρ, όπου επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 1.85. Ο αγώνας είναι ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα, όπως επίσης απροσδόκητο ήταν και το νικηφόρο 2-1 της Ακίσασπορ στο μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι γηπεδούχοι έχουν πάρει τον «αέρα» της αντιπάλου τους, δείχνουν ότι μπορούν να αποσπάσουν αποτέλεσμα, σήμερα θεωρούμε ότι δεν πρόκειται να χάσουν εντός έδρας. Προκρίνονται με ισοπαλία 0-0 και φυσικά με οποιαδήποτε νίκη. Ποντάρουμε στο 1Χ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE