ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 1-3

Ήττα για τον Παναθηναϊκό

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού γνώρισαν την ήττα από τον Πανναξιακό, στο Μετς στον πρώτο ημιτελικό της Α1 Βόλεϊ Γυναικών.

Ήττα για τον Παναθηναϊκό

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού γνώρισαν την ήττα στην σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον Πανναξιακό, στο κλειστό του ΜΕΤΣ. Οι πράσινες δεν είχαν καθόλου καλή απόδοση και έτσι η πρόκριση στα ημιτελικά μοιάζει δύσκολη πλέον. Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός δεν πήγε καθόλου καλά και to έχασε με ιδιαίτερη ευκολία με 14 -25. Τα κορίτσια του τριφυλλιού αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 1-1 με σκορ 25-19.

Το τρίτο σετ δεν είχε ανάλογη κατάληξη για τα φίνα κορίτσια. Οι πράσινες δεν είχαν καθόλου καλή απόδοση και βρέθηκαν πάλι πίσω στα σετ με 1-2 (22-25). Τελικά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αντιδράσει και γνώρισε την ήττα με 1-3 σετ και έχασε τον πρώτο ημιτελικό της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.