ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρεπορτάζ

Απορούν στον Ερασιτέχνη για τις δηλώσεις Αυγουλέα

Την απορία τους εξέφρασαν στελέχη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αναφορικά με τα όσα είπε ο Στέφανος Αυγουλέας, ο οποίος τόνισε νωρίτερα πως ψάχνει τους ανθρώπους του συλλόγου και δεν τους βρίσκει.

Απορούν στον Ερασιτέχνη για τις δηλώσεις Αυγουλέα

Ο εξουσιοδοτημένος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλος, για το θέμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Στέφανος Αυγουλέας, μίλησε νωρίτερα στον «ΣΠΟΡ FM 94,6», τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως εδώ και δύο μέρες, δεν έχει έρθει σε επαφή κανείς από τον Ερασιτέχνη μαζί του, παρά τα τηλέφωνα και τα μηνύματά του.

Στελέχη της «Μάνας του Λόχου», σχολίαζαν πως τα περί μη ανταπόκρισης δεν στέκουν, καθώς οι ίδιοι οι άνθρωποι του Συλλόγου από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έδειξαν ότι βάζουν την ενότητα του Παναθηναϊκού Α.Ο., πάνω απ’ όλα.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, ανέφεραν πως υπάρχει μια συνεννόηση για συνάντηση με την ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία δεν είχε φιξαριστεί, τονίζοντας όμως πως δεν υπάρχει λόγος να γίνονται δημόσιες τοποθετήσεις που οδηγούν σε λανθασμένες εντυπώσεις.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθάρισαν πως δε θα σταθούν σε αυτό και πως περιμένουν με χαρά την ομάδα του κ. Γιαννακόπουλου την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να την ενημερώσουν και για το γηπεδικό ζήτημα, διότι διαπίστωσαν πως ο κ. Αυγουλέας έχει λανθασμένη ενημέρωση επί του θέματος, ενώ είπαν χαρακτηριστικά πως εργάζονται ήδη για τα στοιχεία που χρειάζεται και έχει ζητήσει ο κ. Γιαννακόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.