ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

To πρόγραμμα των ημιτελικών της Volley League

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, με μειονέκτημα έδρας, στα ημιτελικά της Volley League. Δείτε τις ημερομηνίες των δύο πρώτων αγώνων.

To πρόγραμμα των ημιτελικών της Volley League

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, με μειονέκτημα έδρας, στην ημιτελική φάση της Volley League, με τα δύο πρώτα ματς να γίνονται την Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα, την Μ. Τρίτη και την Μ. Πέμπτη.

Η ΕΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας τις ημερομηνίες των δύο πρώτων ημιτελικών, που θα διεξαχθούν στο κλειστό της Πυλαίας. Υπενθυμίζεται πως η σειρά, κρίνεται στις τρεις νίκες.

Αναλυτικά:

Μ.Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Γυμναστήριο Ρέντη 21.00 (Novasports-3HD): Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Μαριδάκης, Πικραμένος Γραμματεία: Καλιγέρη.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μ.Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Γυμναστήριο ΡΑΟΚ Sports Arena 19.00 (Novasports-3HD): ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Διαιτητές: Θεμελής, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Κάλης. Κομισάριος: Μιχελινάκης Επόπτες: Δρανίτσας, Πεχλίδης. Γραμματεία: Καρακούλια.

Μ.Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Γυμναστήριο Ρέντη 17.00 (Novasports-3HD): Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Ράντσιου, Λιάκου. Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο ΡΑΟΚ Sports Arena 21.00 (Novasports-1HD): ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Κομισάριος: Αντωνούλης Επόπτες: Γιώγιου, Μούζουλας. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.