ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με αυτοσκοπό τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Πανναξιακό (19:00) και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για να μην αποκλειστεί από τα ημιτελικά της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Με αυτοσκοπό τη νίκη

Τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι στο Μετς από τον  Πανναξιακό και πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Αν σήμερα οι πράσινες χάσουν το παιχνίδι, θα αποκλειστούν. Για το λόγο αυτό  η επικράτηση αποτελεί αυτοσκοπό για τις παίκτριες του Δημήτρη Καζάζη, οι οποίες θα δώσουν τα πάντα για να φύγουν με τη νίκη από την Νάξο και να στείλουν την σειρά ,σε τρίτο παιχνίδι.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών αποτελείται από τον Ολυμπιακό και τον Α.Ο Θήβας, με την πρόκριση των πρώτων να θεωρείται δεδομένη.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.454 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.