ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Όταν η πόρνη μπάλα «έξυσε» το δοκάρι στο Καμπ Νου (vid)

Σαν σήμερα, το 2002 ο Παναθηναϊκός έχασε μια σπουδαία ευκαιρία για μεγαλειώδη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου…

Όταν η πόρνη μπάλα «έξυσε» το δοκάρι στο Καμπ Νου (vid)

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη τους με 1-0 στη Λεωφόρο, στο πρώτα ματς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πήγαν στη Βαρκελώνη με σκοπό ό, τι καλύτερο απέναντι στην πανίσχυρη Μπαρτσελόνα και μέσα σε ένα γήπεδο που… έβραζε από 90.000 κόσμου! Μόλις στο 8’ της αναμέτρησης ο Κωνσταντίνου με σουτ – κεραυνό από τα 20 μέτρα, έκανε το 0-1 και έστειλε στα ουράνια τους χιλιάδες οπαδούς του «τριφυλλιού».

Η συνέχεια, είχε… αντεπίθεση από τους Καταλανούς, ρεσιτάλ ατυχίας για την ομάδα του Σέρτζιο Μαρκαριάν και διαιτητική «σφαγή» με σκοπό να συνεχίσει στην επόμενη φάση η «Μπάρτσα». Ανάποδα σφυρίγματα, πέναλτι στον Ολισαντέμπε που δεν δόθηκε ποτέ, κάρτες χωρίς λόγο και άλλες πολλές «ομορφιές».

Οι Καταλανοί έκαναν το 3-1, σκορ με το οποίος έπαιρναν την πρόκριση, ο Παναθηναϊκός «πυροβολούσε» την αντίπαλη εστία, αλλά δεν έβρισκε στόχο και οι φίλαθλοι στο Καμπ Νου όρθιοι παρακαλούσαν να ακούσουν το σφύριγμα της λήξης.

Highlight της βραδιάς, η φάση του τελευταίου λεπτού. Ο Γκόραν Βλάοβιτς σουτάρει από το ύψος της περιοχής και η μπάλα «ξύνει» το αριστερό δοκάρι της εστίας της Μπάρτσα. Σε εκείνη τη φάση, η μισή… Καταλονία (και όχι μόνο) πρέπει να έφτασε στα όρια του καρδιακού εμφράγματος.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση, ίσως από τις καλύτερές του στην ευρωπαϊκή ιστορία του, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με την πρόκριση από τη Βαρκελώνη. Βλέπετε, η ατάκα του Ιβιτσα Οσιμ σχεδόν μια δεκαετία πριν περί… πόρνης μπάλας, βρήκε απόλυτη εφαρμογή σε αυτό το ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE