ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Υβριστικά συνθήματα κατά Παναθηναϊκού και Αϊδινιώτη (vid)

Ο προπονητής του «πράσινου» τμήματος Πυγμαχίας, Γιάννης Αϊδινιώτης έγινε δέκτης ύβρεων κατά τη διάρκεια αγώνων στη Δραπετσώνα.

Υβριστικά συνθήματα κατά Παναθηναϊκού και Αϊδινιώτη (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των πυγμαχικών αγώνων στη Δραπετσώνα, με τον προπονητή του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αΐδινιώτη, να γίνεται δέκτης αποδοκιμασιών και ύβρεων από το κοινό, την ώρα που πραγματοποιούσε μία από τις απονομές των αγώνων.

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης τοποθετήθηκε μέσω facebook για το εν λόγω περιστατικό, αναφέροντας τα εξής: «Όταν σε βρίζουν για την ομαδα που αντιπροσωπεύεις, και αυτος ειναι ο Μεγάλος μας Παναθηναϊκός !!! Αυτο για μενα ειναι η απόλυτη καταξίωση στον χώρο αυτο!!!!!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.