ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2

Του στέρησαν την ανατροπή…

Ο «ψυχωμένος» Παναθηναϊκός κατάφερε να φέρει στα «ίσα» ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο, αλλά στο τάι μπρέικ, οι διαιτητικές αποφάσεις στέρησαν από τους «πράσινους» το δικαίωμα στην ανατροπή, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το ματς με 3-2 σετ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Volley League Ανδρών.

Του στέρησαν την ανατροπή...

Με ψυχή και «όπλα» την άνοδο στο σερβίς και στο μπλοκ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 σετ και να στείλει το ματς στην παράταση, εκεί όπου η ψυχραιμία του ΠΑΟΚ και η αμέλεια των διαιτητών οδήγησαν τους «πράσινους» στην ήττα με 3-2 σετ.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός άρχισε νωθρά το ματς και έφτασε να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 σετ (25-22, 29-27), αδυνατώντας να σταματήσει τον Βραζιλιάνο ακραίο των γηπεδούχων. Ντάντε.

Ωστόσο, στη συνέχεια, η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ανέβασε την απόδοσή της, έγινε περισσότερο αποτελεσματική σε μπλοκ και σερβίς και έφερε το παιχνίδι στα «ίσα» οδηγώντας το στο τάι μπρέικ (25-18, 25-17).

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκεί, οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» μέχρι ενός σημείου, αλλά στο καθοριστικό σημείο του σετ (13-11 υπέρ του ΠΑΟΚ), οι «πράσινοι» φωνάζουν για τις λανθασμένες θέσεις των γηπεδούχων, γεγονός που οδήγησε σε στιγμές έντασης ανάμεσα στους δύο πάγκους.

Εν τέλει, ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να πάρει την νίκη, επικρατώντας με 15-13 στο τάι μπρέικ και πήρε προβάδισμα στη σειρά των ημιτελικών. Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη Μεγ. Πέμπτη ξανά στη Θεσσαλονίκη για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...