ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυριο το ραντεβού του Ερασιτέχνη με πλευρά Γιαννακόπουλου!

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να συναντηθούν αύριο, προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα στη "μάνα του λόχου".

Αυριο το ραντεβού του Ερασιτέχνη με πλευρά Γιαννακόπουλου!

Τρέχουν οι εξελίξεις για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα στον Σύλλογο, μετά το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη “μάνα του λόχου”. Οπως μετέδωσε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM, οι δυο πλευρές αποφάσισαν η συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με την ομάδα εργασίας του Γιαννακόπουλου (Αυγουλέας, Ελμαλής, Κατσογιάννης) να γίνει αύριο, ώστε να συζητηθούν και να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα και να προχωρήσει το… μπάσιμο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Πρέπει να τονιστεί το εξής: Η πλευρά Γιαννακόπουλου είχε στείλει από την προηγούμενη εβδομάδα email ζητώντας συνάντηση. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: “Ελάτε να συναντηθούμε άμεσα”, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τελικά, όπως σας γράψαμε και παραπάνω, το ραντεβού κλείστηκε για αύριο και όπως καταλαβαίνετε από εδώ και στο εξής μπαίνουμε σε μια νέα φάση, σε μια νέα περίοδο, με την ευχή όλων τα πάντα να πάνε καλά για τον Σύλλογο Μεγάλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.