ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυριο το ραντεβού του Ερασιτέχνη με πλευρά Γιαννακόπουλου!

Panathinaikos24 Team
18.04.2017 | 11:31
Αυριο το ραντεβού του Ερασιτέχνη με πλευρά Γιαννακόπουλου! | Panathinaikos24.gr

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να συναντηθούν αύριο, προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα στη "μάνα του λόχου".

Τρέχουν οι εξελίξεις για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα στον Σύλλογο, μετά το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη «μάνα του λόχου». Οπως μετέδωσε ο Διονύσης Δεσύλλας στον ΣΠΟΡ FM, οι δυο πλευρές αποφάσισαν η συνάντηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με την ομάδα εργασίας του Γιαννακόπουλου (Αυγουλέας, Ελμαλής, Κατσογιάννης) να γίνει αύριο, ώστε να συζητηθούν και να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα και να προχωρήσει το… μπάσιμο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Πρέπει να τονιστεί το εξής: Η πλευρά Γιαννακόπουλου είχε στείλει από την προηγούμενη εβδομάδα email ζητώντας συνάντηση. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Ελάτε να συναντηθούμε άμεσα», κάτι που δεν έγινε δεκτό από την ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τελικά, όπως σας γράψαμε και παραπάνω, το ραντεβού κλείστηκε για αύριο και όπως καταλαβαίνετε από εδώ και στο εξής μπαίνουμε σε μια νέα φάση, σε μια νέα περίοδο, με την ευχή όλων τα πάντα να πάνε καλά για τον Σύλλογο Μεγάλο.