ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι κινδυνεύουν με σοβαρή τιμωρία από τους υπεράριθμους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στον πρώτο προημιτελικό με τη Φενέρ.

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Παναθηναϊκός

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού γέμισε χθες το ΟΑΚΑ και με το… παραπάνω. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Ευρωλίγκα είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τους υπεράριθμους φιλάθλους του τριφυλλιού χθες στο ΟΑΚΑ. Ο λόγος που υπάρχει η ενόχληση αυτή είναι ότι υπάρχει ζήτημα ασφάλειας για τους θεατές.

Αναλυτικά οι πιθανές ποινές:

α) προειδοποίηση

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.019 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

β) πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ

γ) προσωρινή απαγόρευση των οικονομικών και πολιτικών δικαιωμάτων του Παναθηναϊκού για έναν χρόνο

δ) προσωρινό αποκλεισμό της ομάδας από τις διοργανώσεις της Euroleague για μια ολόκληρη σεζόν.

ε) προσωρινό αποκλεισμό από την θέση του Παναθηναϊκού στο Διοικητικό Συμβούλιο

στ) τιμωρία της έδρας για ένα χρόνο (αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για μια ολόκληρη σεζόν).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...