ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (21:00 - ΝS2, PANATHINAIKOS24.GR)

ΠΑΟ, μπορείς!

Μπροστά σε 18.000 οπαδούς του, ο Παναθηναϊκός superfoods οφείλει να δείξει ότι είναι ζωντανός, παίρνοντας απόψε τη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ και ισοφαρίζοντας τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας σε 1-1.

ΠΑΟ, μπορείς!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο παιχνίδι της σειρά σας των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, δυο μέρες μετά την ήττα από την τουρκική ομάδα, αποτέλεσμα της… κατάρρευσης στην επανάληψη. Οι πράσινοι μετά το κακό αποτέλεσμα της Τρίτης θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να ισοφαρίσουν σε 1-1, να ανακτήσουν ψυχολογία και να πάνε στην Τουρκία, με στόχο το σπάσιμο της έδρας!

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να εμφανίσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στη σημερινή αναμέτρηση για να μπορέσει να διεκδικήσει στα ίσα τη νίκη.

Ο αποψινός αγώνας αποτελεί έναν πρόωρο τελικό, μιας και μία ήττα θα κάνει την πρόκριση από πάρα πολύ δύσκολη έως και αδύνατη. Μπροστά σε 18.000 οπαδούς, οι οποίοι θα μετατρέψουν ξανά σε κολαστήριο το ΟΑΚΑ, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ οφείλει να κάνει το καθήκον της και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.924 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα αγωνιστικά, ο Καταλανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και πηγαίνει στην αναμέτρηση πάνοπλος, με μοναδικό στόχο το μεγάλο comeback και τη νίκη που θα φέρει τη σειρά στα ίσια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...