ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Συγκινητική ανάρτηση του Μαρούλη: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός…»

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Θάνος Μαρούλης, ευχαρίστησε μέσω Facebook την ομάδα και τον κόσμο για τη συμπαράστασή της, τονίζοντας πως θα επανέλθει δριμύτερος τη νέα χρονιά.

Συγκινητική ανάρτηση του Μαρούλη: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός...»

Το ξέσπασμα του Θάνου Μαρούλη κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ στην τρίτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Volley League, αποτέλεσε ένα από τα περιστατικά τα οποία συγκλόνισαν άπαντες το βράδυ της Τετάρτης στην Κυψέλη.

Ο πασαδόρος των «πρασίνων» έδινε τη δική του μάχη τον τελευταίο καιρό, αγωνιζόμενος ως τραυματίας προκειμένου να βοηθήσει, όσο γίνεται, το «τριφύλλι» ώστε να διεκδικήσει τους στόχους του.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης, ο κόουτς Ανδρεόπουλος τον αντικατέστησε με τον Ίωνα Ρεζκ, βλέποντας πως ήταν αδύνατο να συνεχίσει, με την κάμερα να «συλλαμβάνει» τον «πράσινο» παίκτη να δακρύζει.

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 506 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγες ώρες αργότερα, ο Θάνος Μαρούλης έδωσε, μέσω Facebook, το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας και έδωσε την υπόσχεση πως θα επιστρέψει πιο δυνατός τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μαρούλη:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά…Σε αυτήν την ΟΜΑΔΑ για όλα αυτά που περάσαμε φέτος,για την υπομονή τους και τη στηριξή τους το τελευταίο 2μηνο στο πρόσωπό μου και τη δύναμη που μου έδιναν.

Ευχαριστώ και όλο το φίλαθλο κόσμο του βόλεϊ για τις ευχές και τη συμπαράστασή σας…Το κεφάλι σκύβει για λίγο, είναι ότι χειρότερο να θέλεις να κάνεις πράγματα και να κατακτήσεις τους στόχους που έχεις θέσει και τελικά να μη μπορείς, όχι για λόγους ικανότητας αλλά για άλλους παράγοντες…

Εκεί ξεσπάς, νευριάζεις, γελάς, αντιδράς…

Καλή δύναμη σε όλους σας Lazar Lucas Victor Jose Luis Osniel LasaroSotiris Belos Akis Thomas Jimmy Ionas Πετρος Giwrgos Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος Costas Roussopoulos Tolis

Με ψηλά το κεφάλι ξεκινάω έναν διαφορετικό αγώνα, που είναι μέρος του πρωταθλητισμού, να επιστρέψω πιο δυνατός τη νέα χρονιά γιατί ποτέ δε μ’ άρεσε να αφήνω πράγματα στη μέση…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.