ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΣΚΟΥΑΛ

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Ο Καταλανός προπονητής κατέστησε σαφές μέσω των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι τέλους για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχουν απομείνει, ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας για την συγκλονιστική παρουσία τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

O Τσάβι Πασκουάλ δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για τη δεύτερη ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως το παιχνίδι χάθηκε λόγω των κακών επιλογών σε άμυνα και επίθεση στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Παράλληλα, ο Καταλανός προπονητής κατέστησε σαφές πως η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες απομένουν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας για την εκπληκτική παρουσία τους στις δύο αναμετρήσεις της Αθήνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στην συνέντευξη Τύπου:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αποψινό ματς: «Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για το παιχνίδι. Παίξαμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αλλά ξέραμε ότι θα έπαιζαν με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν ξεκάθαρη η κατάσταση ότι θα έπαιζαν με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Στο ξεκίνημα του αγώνα είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενόψει της δεύτερης περιόδου, αλλά το χάσαμε μετά από δύο κακές άμυνες. Μετά από αυτό ο αγώνας ήταν διαφορετικό. Οι ομάδες ήταν ισόπαλες και πήγαιναν πόντο-πόντο. Στο τέλος είχαμε ελεύθερο σουτ όταν χάναμε μ’ έναν πόντο και στους -3 χάσαμε την μπάλα και δεν κερδίσαμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους οπαδούς που ήρθαν σήμερα. Ήταν εξαιρετική ατμόσφαιρα και στα δύο παιχνίδι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γι’ αυτούς. Στο μυαλό μου ήθελα να τους κάνω να χαρούν σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά δεν ήταν εφικτό».

Για τα λάθη στα τελευταία λεπτά: «Νομίζω ότι ήμασταν μία από τις ομάδες που κέρδισε τα περισσότερα παιχνίδια στο τέλος, στη διοργάνωση. Χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες, ενώ είχαμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έτσι είναι το μπάσκετ, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε το σουτ που δεν βάλαμε, αν επικεντρωθούμε μόνο σε αυτές τις φάσεις θα είναι λάθος. Υπήρξαν κι άλλες φάσεις που έκριναν το παιχνίδι. Οι αντίπαλοι έπαιξαν εξαιρετικά».

Για το ρόστερ: «Οι προπονητές δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε με διαφορετικό ρόστερ. Τώρα σκεφτόμαστε τι θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη και τι θα γίνει στην επόμενη σεζόν. Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους, αυτή είναι η νοοτροπία μου. Αυτό που συνέβη σήμερα θα μπορούσε να είναι το πρώτο παιχνίδι. Αυτό που δεν επιτρέπεται να συμβαίνει είναι ό,τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι που χάσαμε εντελώς τον ελεγχό».

Για την επιμονή στα τρίποντα και για την απουσία άγχους: «Ας ελπίσουμε να γίνει αυτό. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ εμείς, ενώ οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν και την παραμικρή ευκαιρία. Από την άλλη, μέσα στη ρακέτα χάσαμε πολλές φάσεις από τον Ούντο ο οποίος κυριάρχησε. Είχαμε πει να σκοράρουμε καλάθια από κοντά, αλλά αστοχήσαμε από το μισό μέτρο σε αρκετές περιπτώσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.