ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Betarades.gr: Ερωτήσεις Survivor 500€ σε Paysafecards

Η online εφημερίδα για το στοίχημα χαρίζει 2.000€ σε my paysafecards!

Betarades.gr: Ερωτήσεις Survivor 500€ σε Paysafecards
Οι μεγάλοι διαγωνισμοί και τα γνωστά βίντεο του Betarades.gr συνεχίζονται! Η online εφημερίδα για το στοίχημα χαρίζει 2.000€ σε my paysafecards!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα του Betarades.gr στο facebook όπου θα βρείτε το βίντεο του διαγωνισμού και πατώντας “Μου Αρέσει” ή “Τέλειο” (Καρδιά) μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για 500€ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (25/04)! Πρόκειται για το δεύτερο από τα συνολικά τέσσερα βίντεο που θα δημοσιευτούν μέσα στο επόμενο δίμηνο, σε κάθε ένα από τα οποία θα υπάρχουν 500€ ως έπαθλο, οπότε το Betarades.gr θα μοιράσει συνολικά 2.000€ σε my paysafecards!

Η δεύτερη εκπομπή μεταδόθηκε την Τετάρτη (19/04), στο πλήρως ανανεωμένο σκηνικό και πολλές εκπλήξεις να σας περιμένουν! Πάρτε τώρα μέρος και διεκδικείστε τα πρώτα 500€ για αυτή την εβδομάδα!

Διαγωνισμός συμμετοχή ➡➡➡ http://bit.ly/2piFIHb

video-500

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE