ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ

Επίσημο: Νέος πρόεδρος ο Μαυροκουκουλάκης

Εξελέγη το νέο, επταμελές, Διοικητικό Συμβούλιο των μετόχων «πράσινης» ΠΑΕ. Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Επίσημο: Νέος πρόεδρος ο Μαυροκουκουλάκης

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την οποία αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος αλλά και το επταμελές Δ.Σ.

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης αναλαμβάνει από σήμερα την προεδρία της «πράσινης» ΠΑΕ, με αντιπρόεδρο τον Βασίλη Κωνσταντίνου και μέλη τους  Γιάννη Αλαφούζο, Αγησίλαο Τουμαζάτο, Γιάννη Παναγιωτίδη, Δημήτρη Γούναρη και Δημήτρη Μπαλτάκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής 21 Απριλίου 2017 η Γενική Συνέλευση μετόχων της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα μέλη της Γ.Σ. εξέλεξαν νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. λόγω της λήξης θητείας του απερχόμενου. Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Μάνος Μαυροκουκουλάκης

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κωνσταντίνου

Μέλη: Γιάννης Αλαφούζος, Αγησίλαος Τουμαζάτος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Γούναρης, Δημήτρης Μπαλτάκος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.