Ηρειώτης: «Αξίζαμε μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα»

Panathinaikos24 Team
21.04.2017 | 15:32
Ηρειώτης: «Αξίζαμε μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα» | Panathinaikos24.gr

Ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού, Νάσος Ηρειώτης, έκανε, μέσω των δηλώσεών του, έναν μίνι απολογισμό της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάσου Ηρειώτη στην «Πράσινη»:

Ο συνδυασμός απογοήτευσης και κούρασης που μας βγήκε έντονα στα παιχνίδια των play-offs, είχε ως συνέπεια να καταλάβουμε την έκτη θέση. Σε καμία περίπτωση δεν μας αξίζει βάσει της προσπάθεια που καταβάλλαμε. Θεωρώ ότι αξίζαμε να έχουμε μια καλύτερη θέση και για το λόγο αυτό ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Στο πιο κρίσιμο σημείο μας πρόδωσαν οι δυνάμεις μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από τα μέσα Δεκεμβρίου και έπειτα μείναμε με δέκα μόλις παίκτες και οι αποχωρήσεις των ξένων αθλητών άφησαν ένα σημαντικό κενό στο ρόστερ. Οι παίκτες που έμειναν πίσω και μόχθησαν μέχρι τέλους κάτω από αντίξοες συνθήκες είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Τιμήσαμε το σκουφάκι όσο κανένας άλλος. Με τις συνθήκες που συναντήσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε πέσει κατηγορία. Αντί αυτού τερματίσαμε στην έκτη θέση αν και θα μπορούσαμε κάτι πολύ υψηλότερο. Όσο αφορά το μέλλον κοιτάμε τις εξελίξεις και περιμένουμε την επόμενη μέρα…»