ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ηρειώτης: «Αξίζαμε μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού, Νάσος Ηρειώτης, έκανε, μέσω των δηλώσεών του, έναν μίνι απολογισμό της φετινής χρονιάς.

Ηρειώτης: «Αξίζαμε μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάσου Ηρειώτη στην «Πράσινη»:

Ο συνδυασμός απογοήτευσης και κούρασης που μας βγήκε έντονα στα παιχνίδια των play-offs, είχε ως συνέπεια να καταλάβουμε την έκτη θέση. Σε καμία περίπτωση δεν μας αξίζει βάσει της προσπάθεια που καταβάλλαμε. Θεωρώ ότι αξίζαμε να έχουμε μια καλύτερη θέση και για το λόγο αυτό ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Στο πιο κρίσιμο σημείο μας πρόδωσαν οι δυνάμεις μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από τα μέσα Δεκεμβρίου και έπειτα μείναμε με δέκα μόλις παίκτες και οι αποχωρήσεις των ξένων αθλητών άφησαν ένα σημαντικό κενό στο ρόστερ. Οι παίκτες που έμειναν πίσω και μόχθησαν μέχρι τέλους κάτω από αντίξοες συνθήκες είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Τιμήσαμε το σκουφάκι όσο κανένας άλλος. Με τις συνθήκες που συναντήσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε πέσει κατηγορία. Αντί αυτού τερματίσαμε στην έκτη θέση αν και θα μπορούσαμε κάτι πολύ υψηλότερο. Όσο αφορά το μέλλον κοιτάμε τις εξελίξεις και περιμένουμε την επόμενη μέρα…»

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.