ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Ξέρω ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν και ποιοι να φύγουν»

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού, αλλά και τη συνέχεια στο αγωνιστικό κομμάτι μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ουζουνίδης: «Ξέρω ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν και ποιοι να φύγουν»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη Nova

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Νομίζω ότι είμαστε καλά γενικά, αν και έχουμε κάποια μικρά ζητήματα με τις αρρώστιες κάποιων παικτών. Ξέρουμε ότι έχουμε κάποια προβλήματα τιμωριών και ελπίζω να είναι καλά τα άλλα παιδιά για να μην κάνουμε άλλες αναγκαστικές αλλαγές».

Για το κατά πόσο είναι δυνατό οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Ατρόμητο: «Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα μαθηματικά τα πλέι οφ, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι στο σπίτι ματς και αν μπούμε με το σκεπτικό ότι έχουμε το ματς της Πέμπτης δεν θα είναι καλό το αποτέλεσμα. Υπάρχουν αρκετές μέρες μέχρι τη ρεβάνς. Δεν είναι όπως στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το εικόνα που έχει για το ρόστερ: «Η αλήθεια είναι ότι σε μεγάλο βαθμό ξέρω πλέον τι χρειάζεται η ομάδα. Ξέρω ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν, ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν, αλλά αυτή τη στιγμή, αυτό που θέλουμε είναι να ετοιμάσουμε αυτούς που είναι στην ομάδα, ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τα παιχνίδια που έχουν μείνει. Δεν έχει τελειώσει ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το Κύπελλο. Οπότε καταλαβαίνετε, ότι θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...