ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπαλτάκος: «Σε 3-4 μήνες η νομοθετική κατοχύρωση για το Γουδή» (vid)

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, εξέφρασε την πίστη του πως εντός των επόμενων μηνών η Κυβέρνηση θα προχωρήσει στην κατοχύρωση του νομοσχεδίου που αφορά το γήπεδο στο Γουδή.

Μπαλτάκος: «Σε 3-4 μήνες η νομοθετική κατοχύρωση για το Γουδή» (vid)

Μέσω δηλώσεών του, ο Δημήτρης Μπαλτάκος υπογράμμισε τη βούληση όλων των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να προχωρήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι απαραίτητες διαδικασίες για το πρότζεκτ του γηπέδου, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του πως εντός των επόμενων τεσσάρων μηνών η Κυβέρνηση θα έχει προχωρήσει στη νομοθετική κατοχύρωση του έργου, μέσω νομοσχεδίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπαλτάκου στο tilesport.tv:

«Πριν από μερικές ημέρες, στην διυπουργική σύσκεψη συμφωνήθηκαν κάποιοι παράμετροι οι οποίοι θα γίνουν γνωστοί την επόμενη εβδομάδα. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα προσπαθήσουν να σχηματίσουν επιτροπές, οι οποίες θα τρέξουν σε πρακτικό επίπεδο το πρότζεκτ του γηπέδου. Είναι σαφής η βούληση των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να προχωρήσουμε. Πλέον μπαίνουμε στη διαδικασία της υλοποίησης της στρατηγικής αυτής απόφασης, μέσω των επιτροπών.

Η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στην Κυβέρνηση και εκείνη είναι αρμόδια στο να μας ενημερώσει για το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του έργου. Ένα τόσο μεγάλο έργο, για να θωρακιστεί νομικά θα πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο σε επίπεδο νόμου, ώστε να πατούν σε στέρεες βάσεις για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε τη διαδικασία.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η νομοθετική πρωτοβουλία θα αρχίσει μέσω ενός νομοσχεδίου. Θεωρώ πως οι 3-4 μήνες αποτελούν ένα εύλογο χρονικό όριο, ώστε η Κυβέρνηση να μπορέσει να προχωρήσει στη νομοθετική κατοχύρωσή του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.