ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μπουρούσης: «Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά προχωράμε»

Στην ψυχολογία της ομάδας, αλλά και την προσπάθεια που πρέπει να κάνουν στάθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού superfoods για την Κωνσταντινούπολη.

Μπουρούσης: «Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά προχωράμε»

Ο διεθνής σέντερ δήλωσε αρχικά, κατά την αναχώρηση της  αποστολής για την Κωνσταντινούπολη: «Στο σημείο που φτάσαμε, είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι με τον τρόπο που χάσαμε, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να κάνουμε σωστές επιλογές στα τελευταία λεπτά, γιατί ουσιαστικά αυτό έκρινε το τελευταίο παιχνίδι. Αμυντικά παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ματς. Πρέπει να είμαστε και πιο δημιουργικοί».

Συνεχίζοντας στάθηκε στη φάση που η μπάλα του έφυγε από τα χέρια: «Ήταν μία φάση που δεν ήθελα να γίνει. Θα είχαμε μία ευκαιρία να κάνουμε ένα σουτ ή θα μας έκαναν φάουλ. Απ’ τη στιγμή που δεν έγινε, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Προχωράμε, πάμε στην Τουρκία να προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά, όπως εκείνοι στα δύο πρώτα παιχνίδια. Ήταν πολύ εύστοχοι, κακά τα ψέματα. Θα προσπαθήσουμε να το μειώσουμε αυτό, ώστε να καταφέρουμε να νικήσουμε». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...