ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολίνς: «Δεν ήταν τόσο καλό το γκολ…»

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς ήθελε να σκοράρει με έναν πιο θεαματικό τρόπο το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.

Μολίνς: «Δεν ήταν τόσο καλό το γκολ...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιγιέρμο Μολίνς:

Για το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό: «Για έναν επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει και να φέρνει βαθμούς. Δεν ήταν τόσο καλό το πρώτο γκολ, αλλά συνήθως τα πρώτα γκολ έτσι είναι δεν έχει σημασία»

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Τα παιχνίδια αυτά είναι διαφορετικά. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή, να κουράζουμε τον αντίπαλο και να πετύχουμε το γκολ. Αυτό ακριβώς κάναμε, βάλαμε το γκολ στο 86′ του αγώνα και πήραμε τους βαθμούς».

Για τη ρεβάνς της Τούμπας: «Εμείς πρέπει να βγούμε και να παίξουμε το παιχνίδι. Αν αμυνθούμε μαζικά, αυτοί θα επιτεθούν και γίνουν πιεστικοί. Πρέπει εμείς να είμαστε επιθετικοί να πετύχουμε ένα γκολ και να το κάνουμε πολύ δύσκολο για αυτούς».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.