ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

MVP του β’ γύρου της Basket League ο Σίνγκλετον!

Ο MVP, Κρις Σίνγκλετον, έδωσε, μέσω δηλώσεών του, μία υπόσχεση στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

MVP του β' γύρου της Basket League ο Σίνγκλετον!

Νέα ατομική διάκριση για τον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του δευτέρου γύρου της Basket League, συγκεντρώνοντας 241 βαθμούς αξιολόγησης, με τον Κιθ Κλάντον του ΠΑΟΚ να ακολουθεί (206).

Ο «πράσινος» MVP παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η διάκριση αυτή αποτελεί τιμή για τον ίδιο, ενώ έδωσε την υπόσχεσή του στους φίλους του Παναθηναϊκού:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίνγκλετον:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε πολυτιμότερο παίκτη του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League;

«Το εκτιμώ πραγματικά. Σας ευχαριστώ για την τιμή. Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Ποια είναι η υπόσχεση που δίνεις στους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods για την συνέχεια της σεζόν στην Ευρωλίγκα και στην STOIXIMAN.GR Basket League;

«Η υπόσχεσή μου για τους οπαδούς μας είναι ότι θα δώσω όλα όσα έχω. Θέλω να κερδίζω και θέλω οι φίλοι μας να διατηρήσουν αυτές τις στιγμές για το υπόλοιπο της ζωής μας»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...