ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ούντο: “Κάναμε προπόνηση με τέρμα την ένταση στα ηχεία ενόψει ΟΑΚΑ”

Ο Έκπε Ούντο αποκάλυψε τον τρόπο τον οποίο «σκαρφίστηκε» ο Ζοτς προκειμένου οι παίκτες του να συνηθίσουν τα υψηλά... ντεσιμπέλ του ΟΑΚΑ.

Ούντο:

Ο δυναμικός σέντερ της Φενέρ, Έκπε Ούντο παραχώρησε δηλώσεις για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα έκανε προπόνηση πριν από τα δύο πρώτα παιχνίδια με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ.

«Κάναμε μάλιστα προπόνηση με ηχεία, έχοντας τέρμα την ένταση στο γήπεδο, για να παρουσιαστούμε έτοιμοι μπροστά στο κοινό που θα αντιμετωπίζαμε΄..», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ούντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα δύο πρώτα ματς του ΟΑΚΑ: “Σίγουρα το πιστεύαμε. Ξέραμε πως αν παρουσιαζόμασταν υγιείς, θα ήμασταν πρόβλημα για τον αντίπαλο. Έχουμε όλους τους παίκτες καλά, έχουμε το ροτέισον μας και παίζουμε καλό μπάσκετ. Παίξαμε εξαιρετικά στα δύο τελευταία ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς μας προετοίμασε αρκετά καλά. Κάναμε μάλιστα προπόνηση με ηχεία, έχοντας τέρμα την ένταση στο γήπεδο, για να παρουσιαστούμε έτοιμοι μπροστά στο κοινό που θα αντιμετωπίζαμε. Έχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στο Final Four”.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.899 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός πως η Φενέρ κατάφερε να περάσει εις διπλούν από μία απόρθητη έδρα: “Την διαφορά την έκανε η άμυνα. Είμαστε μία αρκετά καλή αμυντική ομάδα. Με εμένα και τον Βέσελι, μπορούμε να αλλάζουμε εύστοχα θέσεις στην φροντ-λάιν και έχουμε καλή συνεργασία μέσα στην ρακέτα. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους προπονητές μας για την δουλειά που έκαναν. Μας προετοίμασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Για το τρίτο παιχνίδι της σειράς στην Κωνσταντινούπολη: “Θα έλεγα πως είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Είμαστε μία έμπειρη ομάδα, έχουμε ξαναδώσει παρόμοια παιχνίδια τα τελευταία χρόνια και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είμαστε μία ομάδα που σιγά-σιγά γράφει την δική της ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...