ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σκοποβολή: «Πράσινη» πρωτιά και πολλές επιτυχίες!

Το «τριφύλλι» πανηγύρισε την πρωτιά στο πιστόλι στάνταρντ 25μ.

Σκοποβολή: «Πράσινη» πρωτιά και πολλές επιτυχίες!

Το Σάββατο 22 Απριλίου, συνεχίστηκαν στο σκοπευτήριο της Μαλακάσας οι Πανελλήνιοι Αγώνες Σκοποβολής σταθερού στόχου. Οι πράσινοι αθλητές, Άντρες και Έφηβοι,  αγωνίστηκαν στο Πιστόλι Στάνταρντ 25μ.

Η αντρική ομάδα αποτελούμενη από τους, Κατσίρη Δημήτρη, Καμπούρη Γιάννη και Νίκο Νεονάκη κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Ο 1503ος τίτλος του Παναθηναϊκού ΑΟ έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ο προηγούμενος στο συγκεκριμένο αγώνισμα είχε κατακτηθεί πριν από 32 χρόνια.

Ανάλογη επιτυχία όμως είχε και η εφηβική ομάδα. Ο Άρης Σαλταγιάννης, ο Νίκος Κανιούρης και ο Σπύρος Σώλος, έφεραν την ομάδα στην δεύτερη θέση του βάθρου και άλλη μια διάκριση προστέθηκε στην πλούσια ιστορία του τμήματος Σκοποβολής.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ατομικό επίπεδο ο Άρης Σαλταγιάννης με επίδοση 501/600 κατέκτησε το πρωτάθλημα σε άλλο ένα αγώνισμα δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του. Οι Νίκος Κανιούρης και Σπύρος Σώλος, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και με επιδόσεις 450/600 και 362/600 κατέκτησαν την 5η και 13ηθέση αντίστοιχα προσφέροντας και αυτοί πολύτιμους βαθμούς στο Σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.