ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σουηδικά ΜΜΕ για Μολίνς: «Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη» (pics)

Οι συμπατριώτες του Γκιγιέρμο Μολίνς υποδέχθηκαν με αρκετή χαρά την επίτευξη του πρώτου γκολ του με την πράσινη φανέλα.

Σουηδικά ΜΜΕ για Μολίνς: «Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη» (pics)

Το βράδυ της Κυριακής, ο Γκιγιέρμο Μολίνς άνοιξε «λογαριασμό» με το «τριφύλλι» σκοράροντας το μοναδικό και νικητήριο γκολ κόντρα στον Ατρόμητο (1-0), λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Η είδηση του «παρθενικού» τέρματος του 28χρονου φορ με τον Παναθηναϊκό έφτασε μέχρι την πατρίδα του, τη Σουηδία, με τα Μέσα της εν λόγω χώρας να πραγματοποιούν εκτενείς αναφορές στο επίτευγμα του συμπατριώτη τους.

«Μίλησε την κατάλληλη στιγμή, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και σκόραρε το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα «sydsvenskan.se».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Screenshot_14

«Χρυσή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό ο Μολίνς, ο οποίος έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό», σχολίασε χαρακτηριστικά το «fotbollskanalen.se».

Screenshot_15

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.