ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΣΚΟΥΑΛ

«Τελικός των τελικών το παιχνίδι με τη Φενέρ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στο αυριανό (25/4) τρίτο παιχνίδι της σειράς με τη Φενέρ ως ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους.

«Τελικός των τελικών το παιχνίδι με τη Φενέρ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ:

Για το ματς με τη Φενέρ: «Θεωρώ πως έχουμε κάνει καλή προετοιμασία αυτές τις μέρες. Είμαι σίγουρος πως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Σίγουρα, όταν χάνεις 2-0, τα πρώτα λεπτά του επόμενου αγώνα είναι πολύ σημαντικά. Αν επιτρέψουμε στην Φενέρμπαχτσε να μπει με αυτοπεποίθηση, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εμάς, αλλά αν ξεκινήσουμε καλά, θα έχουμε σίγουρα πιθανότητες να νικήσουμε»

Για την αντιμετώπιση του Μπογκντάνοβιτς: «Πρώτα απ’ όλα, πολλά λάθη ήταν ατομικά και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Κατά δεύτερον υπήρχαν τακτικά λάθη, για τα οποία πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα. Τρίτον, όπως και να ‘χει, είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη και μπορεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε συνολικά».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Είπα στους παίκτες τη μέρα μετά το παιχνίδι ότι έχουμε μία ευκαιρία μπροστά μας. Τους είπα ότι αρχικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για το επόμενο. Τώρα, αυτό το παιχνίδι είναι τελικός των τελικών για εμάς. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...