ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπαίνουν στη «μάχη» οι «πράσινες»

Τα «φίνα κορίτσια» του μπάσκετ ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Άγιο Δημήτριο (26/4, 20:00) και να παλέψουν για την κατάληψη της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Μπαίνουν στη «μάχη» οι «πράσινες»

Ο αποκλεισμός από τον Αθηναϊκό στην ημιτελική φάση των πλέι οφ δε σήμανε τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού», το οποίο προετοιμάζεται για τη «μάχη» της τρίτης θέσης κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα της Δάφνης Αγ. Δημητρίου.

Η πρώτη «πράξη» της σειράς θα παιχτεί το βράδυ της Τετάρτης στο «Π. Γιαννακόπουλος» (26/4, 20:00) με τον Πέτρο Πρέκα να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες του, πλην της Νεφέλης Στούπα, η οποία έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω κατάγματος στο χέρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.