ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός Superfoods (20:45, NS 2, Panathinaikos24.gr)

Να τους χαλάσει τη γιορτή!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, παίζει τα... ρέστα του απόψε το βράδυ στην Ulker Arena, απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, στο Game 3 της σειράς, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να χρειάζεται μία νίκη για την πρόκριση στο Final-4.

Να τους χαλάσει τη γιορτή!

Η Φενέρ ετοιμάζεται να… γιορτάσει μία ακόμα πρόκριση σε Final-4, η Ulker Arena θα είναι πιο “καυτή” από ποτέ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός Superfoods, είναι αποφασισμένος να χαλάσει το πάρτι του Ζοτς, ο οποίος τον πλήγωσε δις, στο ΟΑΚΑ, με τη Φενέρ να βρίσκεται μπροστά με 2-0 στη σειρά.

Όπως το χαρακτήρισε και ο ίδιος ο Τσάβι Πασκουάλ, το αποψινό ματς είναι ο τελικός των τελικών, ο Παναθηναϊκός δε θα έχει άλλη ευκαιρία αν χάσει και άπαντες στο “τριφύλλι” έχουν επίγνωση της κατάστασης.

Ο εγωισμός του Παναθηναϊκού, έχε πληγεί ανεπανόρθωτα, κάτι στο οποίο ποντάρει και ο καταλανός τεχνικός, προκειμένου να δει τους παίκτες του να… πεθαίνουν μέσα στο παρκέ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Πορτογάλος Φερνάντο Ρότσα και ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, είναι οι διαιτητές που επέλεξε η Ευρωλίγκα για την εν λόγω αναμέτρηση, ενώ υπενθυμίζεται πως η “πράσινη” ΚΑΕ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη διοργάνωση για τα σφυρίγματα των διαιτητών στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, αναφερόμενοι σε συγκεκριμένες φάσεις μάλιστα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...