Μπάσκετ

Φεύγει ο Πασκουάλ αν φύγουν οι “4” – Το σοκ του όταν άκουσε για πούλμαν

Φεύγει ο Πασκουάλ αν φύγουν οι “4” – Το σοκ του όταν άκουσε για πούλμαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καταλανός είναι αποφασισμένος να μπει "ασπίδα" στους παίκτες του και θα αποχωρήσει αν τους διώξει η διοίκηση. Στήλη άλατος έμεινε όταν άκουσε για την επιστροφή με πούλμαν

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η αποστολή από την Τουρκία με πούλμαν για… παραδειγματισμό λόγω του αποκλεισμού από τη Φενέρμπαχτσε με αυτό τον τρόπο.

Τέσσερις παίκτες αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την αποστολή και έφυγαν με το αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να αναμένεται η τιμωρία τους από τη διοίκηση. Ωστόσο, αν αυτή η τιμωρία φτάσει μέχρι τα άκρα και λυθούν τα συμβόλαιά τους, τότε το πιθανότερο είναι πως θα τους ακολουθήσει και ο Τσάβι Πασκουάλ, υποβάλλοντας την παραίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr από την Ισπανία, ο Καταλανός στη συνάντηση που θα έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα ζητήσει την παραμονή των τεσσάρων παικτών (εφόσον φυσικά το θελήσουν και οι ίδιοι), διαφορετικά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της διοίκησης και αν θα τραβήξει το θέμα στα άκρα, λίγο καιρό πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το σοκ του Πασκουάλ στο άκουσμα του “πούλμαν”

Ο Καταλανός προπονητής, πάντως, μπορεί να ανέβηκε στο πούλμαν της επιστροφής από την Κωνσταντινούπολη, ωστόσο το σοκ του όταν άκουσε τη συγκεκριμένη… εντολή ήταν τεράστιο.

Η επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να μην πάει στο Καλλιμάρμαρο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (video)
POPULAR NOW Η επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να μην πάει στο Καλλιμάρμαρο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (video)

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πασκουάλ έμεινε στήλη άλατος και απλά κοιτούσε τον άνθρωπο που του το είπε, δίχως να αντιδρά και δίχως να πει το παραμικρό, προσπαθώντας να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει, αφού δεν του είχε τύχει κάτι αντίστοιχο στην καριέρα του.

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ