ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σε λίγες ώρες η συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Διήμερο ρεπό στους παίκτες, εν αναμονή των εξελίξεων στον Παναθηναϊκό Superfoods

Ο Τσάβι Πασκουάλ, έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, μέσα στην ημέρα το ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Διήμερο ρεπό στους παίκτες, εν αναμονή των εξελίξεων στον Παναθηναϊκό Superfoods

Μετά την «Οδύσσεια» των 16 ωρών στο λεοφωρείο, η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods, επέστρεψε στις επτά το πρωί στην Αθήνα, με τον Πασκουάλ να δίνει διήμερο ρεπό στους παίκτες του, πριν ξαναβρεθούν στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, άγνωστο είναι ακόμα, το αν ο καταλανός θα συναντήσει… τους παίκτες της ομάδας, το Σάββατο, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί, μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το ραντεβού αναμένεται μέσα στην ημέρα και τότε θα φανεί αν θα συνεχίσει ο Πασκουάλ στο «τριφύλλι» ή αν θα έχουμε νέα αλλαγή σελίδας στο «τιμόνι», η οποία θα είναι η τρίτη για φέτος.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.