ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 07:00

Έφτασαν στην Αθήνα οι «πράσινοι» – Εντός ημέρας η συνάντηση με Πασκουάλ

Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης. Πλέον όλα τα «βλέμματα» στρέφονται στη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Έφτασαν στην Αθήνα οι «πράσινοι» - Εντός ημέρας η συνάντηση με Πασκουάλ

Έπειτα από αρκετά χιλιόμετρα και τις ανάλογες στάσεις, η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην πρωτεύουσα.

Το πούλμαν που μετέφερε τους «πράσινους» από την Κωνσταντινούπολη αφίχθη στην Αθήνα λίγο πριν τις 07:00 με τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας να κατευθύνονται, εξαντλημένοι, προς τις οικίες τους, έπειτα από το κουραστικό αυτό ταξίδι.

Πλέον, τα «βλέμματα» όλων «στρέφονται» στην επικείμενη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ, στην οποία αναμένεται να ξεκαθαριστούν τα «φλέγοντα» ζητήματα που αφορούν τους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή στο πούλμαν, αλλά και τον ίδιο τον Καταλανό.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν σήμερα το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.