ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Aπίστευτος o Γιάνναρος: Πήγε να γυρίσει μόνος του το ματς! (vid)

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε εξαιρετική ημέρα, οι Μπακς κατάφεραν να επιστρέψουν από το -25, όμως οι ψύχραιμοι Ράπτορς, με σωστή διαχείριση στα κρίσιμα σημεία, έκαναν μπρέικ πρόκρισης στην έδρα του Μιλγουόκι (92-89).

Aπίστευτος o Γιάνναρος: Πήγε να γυρίσει μόνος του το ματς! (vid)

Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Μπακς, λίγο έλειψε να γίνει και ολόκληρης της αναμέτρησης!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να… κουβαλήσει στις πλάτες του το Μιλγουόκι (το οποίο στα μισά της τρίτης περιόδου βρισκόταν στο -25 από τους Ράπτορς) και με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε ένα βήμα πριν την απόλυτη ανατροπή, ωστόσο στο τέλος, το ψύχραιμο Τορόντο κατάφερε να πάρει τη νίκη και συνάμα την πρόκριση για την επόμενη φάση των πλέι οφ (92-89).

Όσο για τον Αντετοκούνμπο; Έκανε ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ, τελειώνοντας το ματς με 34 πόντους (12/21δ., 1/2τρ., 7/13β.), έχοντας και 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 3 λάθη σε 47 λεπτά!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=i5Ydxat61lI

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.