ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ και Eμποκού έδωσαν κουράγιο στον Κλωναρίδη (pics)

Οι δύο ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», αλλά και ο Μουμπάρακ Γουακάσο έστειλαν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης στον 24χρονο επιθετικό.

Μπεργκ και Eμποκού έδωσαν κουράγιο στον Κλωναρίδη (pics)

Παράλληλα με την «πράσινη» ΠΑΕ, τη συμπαράστασή τους στον Βίκτωρα Κλωναρίδη έδειξαν μέσω instagram και ο Μάρκους Μπεργκ με τον Πολ Ζοσέ Εμποκού.

Ο Σουηδός επιθετικός απάντησε μέσω emoticons στον συμπαίκτη του, χρησιμοποιώντας μία γροθιά και μία καρδιά, δείχνοντας του με αυτόν τον τρόπο πως πρέπει να παραμείνει δυνατός και να επανέλθει δριμύτερος, ενώ ο Πολ Εμποκού αναφέρθηκε στο ευχαριστήριο κομμάτι του μηνύματος Κλωναρίδη, σχολιάζοντας: «Έτσι είναι η οικογένεια».

εμποκου γουα
μπεργκ

Επιπρόσθετα, στην ανάρτηση του Κλωναρίδη έκανε σχόλιο και ο Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Μείνε δυνατός αδερφέ μου. Υπάρχει λόγος που συμβαίνουν κάποια πράγματα, όπως είχε πει και ο αρχηγός μας».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...