ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κάναμε προπονήσεις με τα ηχεία στο τέρμα»

Ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Χοσέ Μαρία Ισκιέρδο, αποκάλυψε σε δηλώσεις του τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες της Φενέρ κατάφεραν να εγκλιματιστούν στα... υψηλά ντεσιμπέλ του ΟΑΚΑ.

«Κάναμε προπονήσεις με τα ηχεία στο τέρμα»

Ο Χοσέ Μαρία Ισκιέρδο, συνεργάτης του Ομπράντοβιτς, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο το τεχνικό team της Φενέρ βοήθησε τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας στο να «εγκληματιστούν» στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις δηλώσεις του Έκπε Ούντο.

Ο Ισπανός συνεργάτης του Ζοτς, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως οι παίκτες της Φενέρ έκαναν προπονήσεις, έχοντας στο τέρμα τα ηχεία που αναπαρήγαγαν την «καυτή» ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

«Ο Ζέλικο έχει μεγάλη εμπειρία από πολλά παιχνίδια Ευρωλίγκας, από ματς playoffs, ενώ ξέρει και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, καθώς επί μία εβδομάδα κάναμε προπονήσεις με τα ηχεία να παίζουν δυνατά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Έτσι, συνηθίσαμε στη φασαρία που θα αντιμετωπίζαμε εκεί», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ισκιέρδο στη «Marca».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...