ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξέσπασμα Κλωναρίδη για τις χαμένες ευκαιρίες στην Τούμπα (pic)

Δείτε την ανάρτηση του 24χρονου επιθετικού των «πρασίνων» για την χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ξέσπασμα Κλωναρίδη για τις χαμένες ευκαιρίες στην Τούμπα (pic)

Απογοητευμένος για τις κλασικές ευκαιρίες που απώλεσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά πεπεισμένος να προχωρήσει με το κεφάλι ψηλά ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την αναμέτρηση της Τούμπας μέσω instagram.

«Είμαι θυμωμένος… Στο χθεσινό παιχνίδι πήρα κάποιες αποφάσεις οι οποίες φάνηκε πως δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Όμως είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη, όπως όλοι μας έτσι κι αλλιώς. Όλοι εσείς οι οποίοι εύχεστε να σπάσω τα πόδια μου είτε άσχημα πράγματα για την οικογένειά μου, ή βρίζετε τα Θεία, είθε να σας ευλογήσει ο Θεός. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν στις καλές αλλά και τις άσχημες στιγμές μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω από εδώ και στο εξής είναι να προχωρήσω μπροστά με το κεφάλι ψηλά. Ο Θεός να σας ευλογεί», ανέφερε στο μήνυμά του ο Κλωναρίδης.

Devastated.. yesterday in the game I took some decisions but they ended up not being the right ones. I'm human so I will always do mistakes like all of us in life.. everyone who is wishing me to tear my ligaments, wishing bad things for my family, cursing Jesus Christ God bless you. Thanks to all who support me in the good and the difficult moments. I can only keep my head up and look forward! God bless

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victor Klonaridis (@vklonaridis14) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...