ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πολλά τα προβλήματα ενόψει ΑΕΛ

Οι πράσινοι αρχίσαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τη Λάρισα, με πολλά προβλήματα.

Πολλά τα προβλήματα ενόψει ΑΕΛ

Ο Παναθηναϊκός, μετά την χθεσινή ήττα και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, επέστρεψε σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Οι πράσινοι ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την Λάρισα, με πολλά προβλήματα.

Στα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής, συνδυαστικό παιχνίδι με τελειώματα και πιεστικό παιχνίδι επτά εναντίον επτά.

Την ίδια στιγμή στην προπόνηση δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν οι Ζέκα και Τελάντερ (έκαναν ατομικό),  ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Εμποκού (σύσπαση στο δικέφαλο), Κουλιμπαλί (κάκωση δεξιού γόνατος). Τέλος απών ήταν και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, γα προσωπικούς λόγους.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 80.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...