ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Αντιδρά μετά το σοκ η Γκαζιάντεπσπορ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Αντιδρά μετά το σοκ η Γκαζιάντεπσπορ

Παρασκευή σήμερα και το κουπόνι στοιχήματος που έχουμε στα χέρια μας, μας δίνει την καλύτερη ευκαιρία προκειμένου να “ζεσταθούμε” πριν από το Σαββατοκύριακο. Τέσσερις προτάσεις έχουμε ξεχωρίσει συνολικά, με τις τρεις να έρχονται από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και μία από τα πλέι οφ της Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Vistabet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Γκαζιάντεπσπορ

Ξεκινάμε με το “δυνατό” σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Γκαζιάντεπσπορ – Καρντεμίρ Καραμπόκ. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι διεξάγεται σε κλίμα πένθους, καθώς την προηγούμενη Κυριακή ο 31χρος παίκτης της Γκαζιάντεπσπορ, Φράντσισεκ Ραϊτοράλ βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του! Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, είναι υποχρεωμένοι να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να αφοσιωθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Τρέχουν σερί 3-0-3 στα έξι τελευταία παιχνίδια τους και έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς σήμερα, καθώς βρίσκονται στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας. Από την άλλη πλευρά, η Καραμπόκ είναι πιο άνετη βαθμολογικά, με την απόστασή της από τη ζώνη του υποβιβασμού να είναι δέκα πόντοι. Δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, καθώς αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, ενώ στις εννέα πιο πρόσφατες “εξόδους” της δεν έχει πανηγυρίσει “τρίποντο”. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα.

Βήμα παραμονής η Τουρ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Τουρ – Κλερμόν, με την επιλογή μας να είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.99. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την προσπάθεια για να παραμείνουν στην κατηγορία και την προηγούμενη αγωνιστική πήραν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 εκτός έδρας με αντίπαλο την Οσέρ, παραμένοντας αήττητοι για όγδοο σερί παιχνίδι σε επίπεδο πρωταθλήματος (4-4-0). Στον αντίποδα, η Κλερμόν προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Τρουά, έφτασε τους 42 βαθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εξασφάλισε, αν και ακόμη όχι μαθηματικά, την παραμονή της στην κατηγορία. Η Τουρ βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχει υπέρ της την έδρα και το κίνητρο και θα την στηρίξουμε.

“Βγάζει” το Διπλό η Έμεν

Επόμενη πρόταση, το Διπλό σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Ντόρντρεχτ – Έμεν. Συνεχίζει την προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία η γηπεδούχος Ντόρντρεχτ, η οποία έχει τρεις μόλις βαθμούς περισσότερους από την ουραγό Ακιλίζ, ενώ στην τελευταία εξάδα αγώνων της αγνοεί τη χαρά της νίκης, με τον απολογισμό της να αποτελείται από τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Από την άλλη πλευρά η Έμεν διεκδικεί μία θέση στα πλέι οφ για την άνοδο και είναι αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (3-5-1). Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, διεκδικούν έναν σημαντικό στόχο και θεωρούμε ότι θα φτάσουν στην τελική επικράτηση.

Παλεύει η Νταρουσάφακα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ +3.5 της Νταρουσάφακα σε απόδοση 1.93. Η Ρεάλ έκανε την Τετάρτη το “break”, αποκατέστησε την τάξη και προηγείται με 2-1 στη σειρά. Η Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ παίζει απόψε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε περίπτωση ήττας αποχαιρετά οριστικά το “όνειρο” της συμμετοχής στο Final Four. Οι Ισπανοί είναι το φαβορί, ωστόσο η τουρκική ομάδα έχει αποδείξει πολλάκις κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ότι διαθέτει χαρακτήρα και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της έχει πραγματοποιήσει ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις. Επιλογή, επομένως, αποτελεί η Νταρουσάφακα +3.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE