ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτη ατάκα του Κύζα προς τον «πράσινο» πάγκο στον τραυματισμό του Βιγιαφάνιες

Ο Κύζας δεν δίστασε να ειρωνευτεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την ώρα που εκείνοι διαμαρτύρονταν έντονα για την κροτίδα που έσκασε εκατοστά δίπλα από τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Απίστευτη ατάκα του Κύζα προς τον «πράσινο» πάγκο στον τραυματισμό του Βιγιαφάνιες

Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου του ημιτελικού της Τούμπας ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο… άτυχος όπως απεδείχθη στη συνέχεια Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς την ώρα που ετοιμαζόταν για την εκτέλεση της στημένης φάσης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εκτόξευσαν προς το μέρος του μία κροτίδα.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής στάθηκε εν μέρει τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς η κροτίδα η οποία έσκασε δίπλα του δεν του προκάλεσε κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Ωστόσο ο 25χρονος επιτελικός μέσος του «τριφυλλιού» χρειάστηκε τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, καθότι ζαλισμένος και έχοντας προσωρινό πρόβλημα με την ακοή του λόγω κροτίδας.

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του «πράσινου» πάγκου, ο οποίος έσπευσε να διαμαρτυρηθεί στον ρέφερι Κύζα, λαμβάνοντας μία άκρως ειρωνική απάντηση από τον Δραμινό διαιτητή. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είναι μία χαρά ο Βιγιαφάνιες. Μην χαλάτε το παιχνίδι», ανέφερε ο Κύζας, αφήνοντας έκπληκτους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.